onsdag 13. juni 2012

Oppdatering

Tiden går fort og jeg har hatt liten tid til å sette meg ned å oppdatere. Men skal prøve å gi et lite sammendrag nå!

Først ute var årets første sporprøve i Meldal arrangert av Sør Trøndelag Elghundklubb. Izzie var først ute. Startet bra men gikk ut i første vinkel. Fikk gå til slutt likevel og gikk tidvis bra. Det ble en klar 0! Mira gikk kjempebra men fikk trekk for høyt tempo. 1 pr ble det på henne.

Helga etter ble Izzie med Hege på Hovedutstillinga i Jevnaker. Første dag ble det exc og ck men ingen plassering. Søndag gikk det ble det og hun vant klassen sin med exc og ck og ble 4.beste tispe.

Så etter litt mer trening var det klart for sporprøve i Ogndalen, arrangert av Retrieverklubben.
Izzie gikk først og gikk veldig bra og fant skank. Dommer sa hun hadde vært veldig spornøye og hun ble belønnet med en 1 pr! Mira gikk også veldig bra. Utredet noe som sannsynligvis var fug i et kratt men kom seg videre til sporslutt. Hun også fikk 1 pr :)

Nå i helga som var dro jeg og hundene til Åfjord for å delta på prøven der. Ble desverre ikke trukket ut til å gå på lørdag så da koste vi oss i finværet å var tilskuere. Var veldig artig at Hege og Lotta (Winton Brown Eyed Girl) ble prøvevinner og eneste med HP denne dagen!
Søndag var det vår tur og nok en gang var Izzie ut først. Hun fikk MYE ferske elgspor rundt hele sporet. Dommer og sporlegger mente at elgen hadde stått like etter sporstart rett før vi skulle gå! Men Izzie imponerte stort og gikk selvsikkert til sporslutt!! Hun ble belønnet for et utmerket spor med 1 pr og HP og ble prøvens 2. beste hund!!! Sååå artig! Mira fikk også mye fersktråkk i sporet og for henne ble det for spennende. Kom oss ikke videre etter første vinkel så det ble en solid 0 på henne.

Får håpe det går bedre neste helg da jeg og Mira skal på prøve på Lundamo arrangert av Retrieverklubben.

                                         Vinnere i Åfjord søndag 10 juni (foto: Bodil Holm)
Nr 1: Jon Sæter og C-Dur (Laceby Dance With the Devil) 1pr/HP.
Nr 2: Meg og Izzie (Zelini's Hattrick) 1pr/HP
Nr 3: Bodil Holm og Lotta (Debs Seahell) 1pr

Helgas beste: Hege Sagmyr og Lotta (Winton Brown Eyed Girl) Hun ble også viltsporchampion!!

Ingen kommentarer: