onsdag 2. mai 2012

Utstillingssesongen igang!

Årets utstillingssesong startet med en liten tur til Sundsvall. Jeg dro sammen med Silje og det var koselig med litt selskap på turen :) Vi dro på lørdag 14 april og handlet litt på veien. Fremme på hotellet slappet vi av og koste oss med litt vin og middag. Søndag skulle jeg stille Izzie på Lillian De Walls Minnesutstelning. Det var 38 påmeldte springere for dommer Henric Frykstrand. Dette er samme dommer som Izzie ble BIR og BIG-3 i Ålesund ifjor, så jeg hadde forhåpninger om at han skulle like henne like godt denne gang. Det ble exl og 3. beste unghundtispe. Desverre uten CK. Litt skuffet var jeg men vi koste oss likevel vi!

Så var det dags for årets første utstilling i Norge! Jeg og Hilde hadde med oss Izzie og Wilma og satte snuten om Sunndalsøra. Jeg var på denne utstillingen for førstegang i fjor og synes dette er en veldig trivelig utstilling. I Sunndalsøra møtte vi Lise som hadde kjørt fra Sverige. Vi var heldige og fikk bo hos Jan Helge og Marianne.

Lørdag var det Norsk Spanielklubb avd Møre og Romsdal som arrangerte. Dommer var Karl Eddie Berge. Izzie fikk exl og CK og ble 2. beste tispe med res.cert :) Kjempefornøyd! Flott kritikk fikk hun også:
"Snart 2 årig tispe. Feminint uttrykk, velskåret hode. God hals. Bra manke, stram rygg. Kort komp.lend. Kryss med god lengde og bredde. Bra ansatt hale. Bra lårbredde, bra vinkl. bak, aning steil fram. God substans i kropp. Bra i benst. Kunne brukt sitt kne bedre i bevegelse sett fra siden. En aning høye frembevegelser. Prima pels. Stødig temp."

BIR ble Anderz (Winton Man In Motion) til Dag og Vanja (Knl Winton) Han ble også utsillingschampion denne dagen!
BIM ble Iris (Winton The Motion Picture)
Gratulerer så mye til Vanja og Dag!

Søndag var det Sunndal Hundeklubb som var arrangør. Dommer denne dagen var Trygve Heyerdahl. Han likte Izzie godt og plasserte henne som beste tispe med Cert!! Hun ble også BIR!! Så utrolig artig!!! Hun oppførte seg eksemplarisk og viste seg kjempefint!
BIM ble Winton (Winton Moondance) til Hege og Vidar. Grattis med fineste Wintongutten :)

Kritikken til Izzie:
"Passe stor feminin tispe. Meget god type. Meget godt kjønnspreg. Vakkert hode. God profil linjer. god harmonisk kropp. velst for og bakben. Tilstrekkelig benstamme. Gode poter. Effektive bevegelser."

Etter en lang dag var det dags for gruppefinalen. Izzie begynte å bli litt sliten og var litt slapp. Men hun viste seg fint og ble plassert som nr 4 :) Veldig fornøyd med jenta mi ja :)

Må også gratulere Izzie's pappa Felix (Winton The Winner Takes It All) som var på sporprøve på Smøla denne helga og fikk to 1 premier og dermed ble Norsk Viltsporchampion! Gratulerer så mye Erik og Lena :)


 
(Bilder tatt av Lise Tromsdal)

BIR og BIM Sunndalsøra Søndag 29 april
Izzie (Zelini's Hattrick) og Winton (Winton Moondance)
Fineste Izzie :)Nå er det blodspor som står for tur og vi har meldt på mange prøver. Om vi får være med på alle gjenstår og se. Første prøve blir i Meldal 19 mai. Bare å legge seg i hardtrening!

Ingen kommentarer: