fredag 6. januar 2012

Nytt år, nye muligheter!

Ja da er vi kommet til 2012. 2011 var et innholdsrikt år både på hjemmefronten og når det gjelder hundeaktiviteter. Og 2012 blir sikkert like innholdsrikt!

Terminlista for utstillinger og blodsporkonkuranser er gjennomgått og noen planer er lagt.
Mest sannsynlig starter vi med en "snartur" til Sundsvall 15 april for å stille Izzie. Fikk tips fra Vanja om at det er samme dommer som dømte i Ålesund og som Izzie fikk cert og ble BIR til. Så da kan vi ikke la sjansen gå fra oss i forsøket på å få svensk-certet.

Det blir ikke så mange utstillinger før sommeren. Vi prioriterer blodspor i år. Men en tur til Sunndalsøra i april blir det. Vi skal selvfølgelig også delta på NSK og NKK sine utstillinger i Trondheim. Så blir det vel noen flere utover høsten, etter at Izzie er blitt to år. Da starter jakten på det siste certet for å få championatet!

Blodspor blir det en del av. Så lenge vi får være med på prøvene selvfølgelig. Det har vært mange påmeldte på prøvene i og rundt trøndelag så det har blitt trukket om hvem som får bli med. Men skal melde på begge to til prøvene på Meldal, Ongdalen, Åfjord, Selbu, Spanielklubben og dachshundklubben. (tror det var alle :)

Noen mål må vi vel også ha for 2012.

Mira:
Plassering på blodsporkonkuranser
Kvalifisering til NM
Godkjenning som ettersøksekvipasje med meg som fører.
1 pr på blodspor i Sverige (hvis vi kommer oss dit)

Izzie:
Norsk Utstillingschampionat
1 pr på blodspor
Norsk Viltsporchampionat
Svensk Utstillingschampionat

Skal være mulig å oppnå disse målene, men i tillegg til trening må det litt flaks til også :)
Men vi må ha noen mål å jobbe mot. Så får vi se hva våren og sommeren bringer :)

Ingen kommentarer: