mandag 1. juni 2009

Blodsportrening og en liten opptur!Ja da er nok en helg med trening omme. Har blitt mest blodsportrening i helga. Må utnytte muligheten for det når jeg er på hytta. Ble et par ID-spor på fotballbanen nedenfor hytta. Vet ikke helt hva jeg skal kalle underlaget der jeg..... tørket gjørme?? Det gikk i hvertfall veldig bra! Snuten nede i sporene helt til slutten!!

I løpet av helga fikk jeg gått tre blodspor. Det første var litt så som så... Hun gikk riktig og fant skanken men jeg synes hun gikk med snuten litt høyt. Mulig lukta fordunstet opp siden det var så varmt..

Men spor nr 2 var helt perfekt! Fikk en liten opptur der! Begynte å bli litt bekymret med tanke på konkuransen siden hun tullet med vinkler sist helg og nå hadde snuten høyt. Men dette sporet gikk hun med bra tempo og snuten nede hele tiden. Gikk perfekte vinkler og fant skanken. Som hun bar helt til bilen! Som dere ser på bildene!

Det siste sporet la jeg litt vanskelig. Gikk inn i skogen, over en slags gangsti der det har gått en del folk. Blandt annet mamma og pappa og Toja. Så i skogen igjen, over en vei (gjørme/grusvei) og inn på myr og til skanken. Har aldri gått over vei før så det ble spnnende å prøve hvordan det gikk.
Over turstien gikk det veldig bra. Gikk ikke over på menneske sporene! Når vi kom til bilveien stoppet hun opp litt og snuste litt fram og tilbake men fant til slutt ut at sporet faktisk gikk over veien og da var det ful peis rett på! Så det var kjempebra!

Er fornøyd med treninga i helga! Går en helg til pluss noen dager med trening før første konkuranse! Det blir spennede!

Ingen kommentarer: