tirsdag 16. juni 2009

Typisk Mira!



Jeg må bare legge ut disse bildene av Mira! Når vi går tur bruker hun ofte å samle kongler. Helst så mange som mulig. Og det er utrolig mange hun får plass til inne i munnen!! Fikk tatt et par bilder av henne med munnen full. Tror hun hadde 7-8 kongler i munnen her! Dette er ganske typisk Mira! Litt morsomt og litt rart kanksje! Men så er hun noe for seg selv også da!
Ellers så har det gått i ID-spor trening i det siste. Var på treningssamling på søndag. Hun gjør framgang hele tiden og det er morro og se at treningen funker!
De siste sporene vi gikk på søndag var med figurant. Vi gikk på asfalt, over bilvei, på en bensinstasjon og fortau. Mira klarte det med glans! Må si jeg er litt stolt av henne ja!! Synes hun er så flink!
Ny treningssamling igjen på søndag som kommer. Så blir det utstilling neste helg. Både gleder og gruer meg litt til det!!

1 kommentar:

Rune M. Andersen sa...

Fantastiske bilder :D
Rambo liker også kongler, men greier/prøver bare å plukke en om gangen. Iblant prøver han å ta to sprettballer i munnen samtidig, men han lykkes ikke helt :)