tirsdag 3. mars 2009

Treningssamling 1 mars


Hei igjen!


Ja nå er det lenge siden jeg har kommet med noen oppdatering her. Grunnen har vært at vi har hatt en liten pause i treninga. Har vært mye som har skjedd siden nyttår med visninger av hus og diverse. Har også vært litt syk så har blitt minimalt med trening.


Men....på søndag var vi på treningssamling i Selbu igjen. Uten kamera denne gang....klarte selvfølgelig å glemme av det! Typisk. Så setter inn et "gammelt" bilde av Mira. Er tatt i treningsrommet i Selbu.
På søndag trente vi på å lete etter små lærbiter som lå inne i bruskasser som sto med bunnen fram. Der er det små hull som vi la lærbitene inni. Var også litt forstyrrelser i rommet siden det var kurs i klipping av springere i samme rommet. Men hundene taklet det ganske så bra. Tok en liten stund før Mira skjønte hva hun skulle gjøre, var litt opptatt av å lukte på bakken. Hadde vist vært valpetreff der dagen før!
Til slutt avlsuttet vi med å gjemme favorittleken i rommet som de skulle finne. Gjemte den i forskjellige høyder så de kunne øve på det også. Var litt vanskelig til å begynne med men falt absolutt i smak!!
Så planen framover nå er absolutt mer trening... Og så blir det ny treningssamling første helgen i April. (forhåpentligvis MED kamera!) Og forhåpentligvis starter vi med Modul III i spesialsøk i midten av april!

Ingen kommentarer: