tirsdag 31. mai 2011

Nok en fantastisk utstillingshelg!!


Izzie med stor-certet!


Winton The Winner Takes It All - Felix. Best In Show!Izzie sammen med mamma Kelly og søster Maya

Zelini's Hattrick - Zelini's Cappuccino - Zelini's Golden GoalI helga reiste vi nok en gang sammen Hege og Lise med hunder på utstilling. Denne gangen gikk turen til Jevnaker der NSK arrangerte årets hovedutstilling på lørdag og avd Buskerud arrangerte utstilling på søndag.


Lørdag var det altså hovedutstilling med stor-cert. Det var rundt 40 springere påmeldt så konkuransen var hard! Men Izzie ble 1.jkk og 2.btk og tok dermed stor-certet!! Helt utrolig!! Er så stolt av lille Izzie jenta mi! Dommer var Per Iversen som ga Izzie denne kritikken:


"En vakker ung tispe med utmerkete linjer. Fin størrelse. Velformet hode. Velansatte ører. Utmerket hals. God kropp for alder. Sterk rygg. Velansatt hale. Korrekte springer bevegelser. Velvist"


BIS ble pappa Felix - Winton The Winner Takes It All! Kjemepegrattis til oppdretter og handler Vanja og eiere Lena og Erik!!


Søndag var det avd. Buskerud som arrangerte og det var omtrent like mange påmeldte denne dagen. Desverre virket det som Izzie var litt lei denne dagen og var litt vanskelig å få med seg rundt i ringen. Men hun ble 2.jkk med CK. Slått av søsteren Maya - Zelini's Golden Goal.

Izzie ble desverre ikke plassert i beste tispeklassen. Men søsteren Maya ble 1.btk med cert og BIM! Grattis til oppdretter Heidi og Karoline!!


Dommer denne dagen var finske Marjo Jakkola, som ga Izzie denne kritikken:


"Very nice type. Nice head. Enough strength in Muzzle. Super neck. Nice topline. Lovley clear shoulders. Excellent body for her age. Balanced angulation. Moved well. Good coat quality."


Det har vært nok en fantastisk helg i og utenom ringen. Er så artig å få vise fram Izzie! Og hun er en drøm å ha med seg på tur!


Nå blir det utstillingfri noen uker. De neste to helgene blir det sporprøver med Mira. Blir spennende å se hvordan det går!
Ingen kommentarer: