mandag 25. april 2011

Påske 2011













Da har vi kommet hjem fra ei ukes herlig påskeferie på hytta i Tydal.


Både vi og hundene har kost oss masse. Vi var heldige å få noen dager med kjempevær og hundene har stort sett vært ute hele dagen. De har storkost seg!




Snøen hadde også forsvunnet såpass at at vi fikk til litt blodsportrening. Mira fikk et nattgammelt spor og var i overkant ivrig. Tror det hadde gått elg eller noe i området. Men hun kom seg til skanken uten problemer.




Izzie fikk to spor. Det ble hennes første møte med spor med både blod og skank. Sporene var ca 100-150 meter med en vinkel. Jeg slepte skanken samtidig som jeg dryppet blod. Første spor var 2 timer og det andre var 4 timer.


Hun gikk ganske sakte men var veldig nysgjerrig og fulgte sporet hele veien til skanken. Det første hun gjorde når hun fant skanken var å plukke den rett opp! Hun bar den stolt hele veien tilbake og hadde ikke så veldig lyst å gi den ifra seg. Gleder meg til fortsettelsen!




Nå er det noen dager med jobbing så drar jeg og Izzie sammen med Hege og hundene til utstilling i Sunndalsøra. Det blir Izzie sin juniordebut, og med 26 påmeldte springer blir det mer konkuranse vi har hatt før! Vi gleder oss!




Ingen kommentarer: