tirsdag 18. mai 2010

Shi Tzu på blodspor!I helga som var, var vi på hytta i Tydal sammen mamma og pappa og mormor og morfar. Jeg trente blodspor med Mira og lot Miko få lukte på blod og skank. Han var veldig ivrig og interesert i det så jeg bestemte meg for å prøve å legge et spor til han.
Første sporet gikk helt greit. Var veldig interesert men skjønte ikke helt at han skulle følge det og gå framover.
Prøvde derfor å legge et til dagen etter og dette gikk mye bedre!
Han jobbet knallbra og fulgte sporet veldig nøye. Fant skanken og var hverken interesert i godbiter eller leke. Skulle bare bære skanken! Var så vidt han ville slippe den!

Morro å se at en slik type hund også egner seg til sporarbeid! Kommer til å prøve å trene mer med han framover! Hadde vært morro å møtt på prøve med en Shi Tzu!

Eller har jeg trent noen spor med Mira også. Det går kjempebra og føler vi er i rute til den første prøven som er i Meldal 29 mai.

Har også trent litt på markering av sårleier. La flere sårleier/blodgroper etterhverandre med en kopp med kattemat gjemt under mosen. Hun stoppet opp på sårleien, noe hun vanligvis ikke gjør. Då får vi se om hun stopper og markerer på sårleier i vanlig spor som det ikke er kattemat i!

Ingen kommentarer: