torsdag 7. januar 2010

2010

Ja da var det plutselig 2010!
2009 har gått unna i rekordfart!

I 2009 har vi vært med på en god del aktiviteter. På begynnelsen av året avsluttet vi Modul II og i april startet vi med Modul III, ID-spor. Det har gått sakte men sikkert framover, og jeg har fått mange positive overaskelser av Mira! Hun er utrolig dyktig på spor! Planen var å gå opp til sertifisering til høsten -09, men alle i treningsgruppa var enige om at vi ikke var helt klare for det. Så derfor fortsatte vi treningene, hver tirsdag kveld og hver 3. helg fram til jul. Planen er nå å prøve på sertifiseringen rundt mai/april.

Vi har også deltatt på vår første utstilling. Det var spanielklubben i Trøndelag som arrangerte utstilling i sommer. Vi fikk en 0, som forventet egentlig.

Vi har også deltatt på 3 blodsporprøver. Ble ikke tid til flere prøver da ID-sportreningen har tatt mye tid. På den første prøven fikk vi 0 etter å ha gått på ett elgspor. Men de to påfølgende prøvene gikk vi til en god 1.premie!

Vi hadde jo som mål å få viltsporchampionatet i år, men pga vi mangler to 2. premier på utstilling har vi ikke fått det.

Har også i 2009 tatt HD-røntgen av Mira og de viste desverre at hun har C- hofter med forkalkninger.

2010 blir også et år med mye hundeaktiviteter!
Først og fremst blir det trening mot sertifisering av ID-spor.
Så når snøen forsvinner blir det fokus på blodspor. Skal prøve å delta på så mange prøver som mulig i år. Og kanskje også reise til Sverige å ta noen prøver der.

Så målene våre for 2010 er:
- Sertifisering som ID-søkshund
- Flere 1. premier og forhåpentligvis HP'er i Blodspor
- Svensk viltsporchampionat
- Prøve å stille på utstilling med engelsk dommer i håp om å få norsk viltsporchampionat.

Og selvfølgelig å ha masse morro sammen i trening og lek!

Og kanskje blir det en valp i huset..... ;)

Ingen kommentarer: